You are currently viewing Бал на Артиста

Бал на Артиста


На 21-ви декември в град Варна за трета поредна година се състоя „Бал на артиста”. В навечерието на Рождество Христово, артисти, музиканти, архитекти, дизайнери, художници, журналисти, фотографи и почитатели на изкуството се събраха във фоайетата и ротондата на Основна сцена на Театрално-музикален продуцентски център Варна. Артистичната бохема на Варна отпразнува с богата програма и гурме кухня края на старата и настъпването на новата година.

Част от гостите влязоха в образ, преобразени в сценичните костюми на герои от постановки на ДТ “Стоян Бъчваров” и Държавна опера Варна.

В акцент на бала се превърна модното ревю, организирано от ПР на ТМПЦ, Виолета Тончева, представящо част от най-новата колекция официални рокли на Holiday Sona. На модния подиум дефилираха оперните артистки Даниела Димова, Вяра Железова и Лиляна Кондова, оперната режисьорка Сребрина Соколова, икономистката Антония Евтимова – координатор на Центъра за иновация и развитие при Икономически университет Варна и Йоана Атанасова, завършила т.г. архитектура във ВСУ “Черноризец Храбър”.

За екипа на Моден Център ATELIER SPOSA бе удоволствие и чест да бъде част от този празник на изкуството и красотата.