You are currently viewing За нас

За нас

Нека започнем с това кои сме ние….

Марката Holiday Sona е създадена през 1995 година в град Варна, когато г-жа Соня Ангътян решава да превърне страстта си към модата в професия. Марката е известна на българския пазар с авторските си колекции булчински и официални облекла, представяни на всички Форуми на Българската мода. През 2008 година, паралелно с българското производство, Соня Ангътян става официален представител и на испанската марка LA SPOSA, част от модния гигант Pronovias.

Днес, моден център „Atelier Sposa” е мястото, където всяка дама може да открие мечтаната рокля за своя официален повод или специален празник. Палитрата от марки е обогатена с представянето на марките Sonia Peña, Rosa Clara, Sherri Hill, Menbur  и др. С всяка марка ще Ви запознаем подробно в нашия блог.

Тук е мястото да  изкажем своята благодарност за доверието и признателността, с които нашите клиенти възнаграждават нашите дългогодишни усилия да създаваме красота!

С любов към модата и специално за Вас, нашите почитатели, решихме да създадем блог, в който да разказваме и споделяме всички новини около Моден център „Atelier Sposa”,  да следим заедно модните тенденции и да ставаме част от реалния живот на наши клиенти.