Всяка от Вас е единствена и забелижителна… Роклята Ви заслужава същото.

Търсите изящна рокля, с луксозно украсени детайли, които няма да намерите никъде другаде или търсите изчистен стил с Ваш собствен почерк? Заедно можем да създадем и изградим бленуваната рокля за едни от най-важните и запомнящи се дни в живота Ви.

КАЧЕСТВО, УНИКАЛНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

През последните почти три десетилетия Atelier Sposa се утвърди като една от водещите модни ателиета в България, с рокли, характеризиращи се с техните висококачествени изработки, детайлни техники на шиене и разбира се, екип, който влага сърцето и душата си в изработката на всяка една рокля.

Когато изберете да работим заедно, Вие ще имате собствен персонален стилист, с който ще организирате опознавателен уъркшоп и ще изминете стъпките от създаването на първоначалните скици, до пробите и последните щрихи.

Ние даваме най-доброто от себе си, за да Ви осигурим незабравимо преживяване и емоция, зашото Вие заслужавате да се чувствате уникални и красиви!

РЪЧНА ИЗРАБОТКА

В непосредствена близост до магазина, се намира нашето ателие, където магията на прелестните рокли се ражда. Там неуморно, екипът ни прекарва многобройни часове в изработката на всеки един детайл от роклите, които виждате.

От нашиването на миниатюрно мънисто до зашиването на прелестната дантела върху метрите от плат, всеки един детайл се изпипва до последно с вниманието, което само човешката ръка може да вложи.

ЛИМИТИРАНИ ПЛАТОВЕ

По – нежни от цвете и по – красиви от залеза, платовете ни са внесени от най – различните краища по света. Екипът ни с месеци планира пътуванията си за да открият платове, много от които са с лимитирани количества, което означава, че роклята Ви няма как да бъде репликирана или създадена отново.

консултации

Виртуално или на място, заедно с Вашия личен стилист от Atelier Sposa, Вие ще можете да създадете мечтаната рокля, с която да заблестите в един от най-запомнящите се дни в живота Ви.