Как открих моята рокля?

Как открих моята рокля?

Днес Ви представяме разказа на Мила Вълева как откри нейната “WOW“ рокля.

“Още помня първата ми среща със Соня – тoку-що бях получила мечтания годежен пръстен от моя дългогодишен приятел и настоящ съпруг Павел. С майка ми посетихме сватбеното изложение, организирано от Black Sea Rama, макар по това време да нямахме още насрочена дата за сватбата – аз съм от ранно-планиращите булки. Може би защото съм доста взискателна към външния си вид и имам изключително високи изисквания, с мама решихме да  видим щанда за булчински рокли. Тогава нямах никаква идея каква рокля искам, нито бях решила дали ще я купя от България или Германия, където живеем. След кратък разговор със Соня и няколко прелистени брошури с мама се спогледахме и аз й казах: “Запази визитката, ще намеря моята булчинска рокля при тях!”

Ето, че година по-късно вече бяхме определили датата и мястото на сватбата. Имах една седмица в България и километричен списък със задачи и срещи. Разбира се, като повечето булки бях проучила две, три ателиета, където виждах потенциал да открия моята рокля. Исках да съм сигурна, че съм видяла възможно най-много варианти за моята визия за големия ден. Пробвах доста рокли и всичките бяха хубави, но никоя не беше “моята”.

В Atelier Sposa Соня и Краси ни посрещнаха с  усмивки и страхотно настроение. Обсъдихме как си представям роклята и те пoдготвиха няколко рокли, които отговаряха на критериите ми.

Облякохме първата от тях, сложихме воала и токчетата и…eто го “WOW” ефектът: сълзи в очите на майка ми, усмивки на лицата на всички. Открихме я! МОЯТА РОКЛЯ!
Павел дойде да ни вземе изключително притеснен – той знае колко съм трудна, когато стане въпрос за визия и просто не успя да повярва! Спомням си, че влязох в колата и казах: “Павчо, спокойно, сватба ще има, поръчах рокля!” 😀

А за самия ден… мисля, че снимките говорят сами: беше сватбата на мечтите ни!

20160612_WED_MilaPavel-200[2]20160612_WED_MilaPavel-926[4] 20160612_WED_MilaPavel-966[3] 20160612_WED_MilaPavel-1047[3] 20160612_WED_MilaPavel-1098[2] 20160612_WED_MilaPavel-1031[3]

Специални благодарности на сватбена агенция “Елемент”, на невероятния екип на Black Sea Rama и виртуозите Яна и Сашо, които уловиха всички специални мигове от този незабравим ден!

И разбира се, огромно “Благодаря!” на Соня и Краси, че ми помогнаха да открия перфектната за мен рокля и че топло приеха всичките ми сълзи – къде от радост, къде от предсватбен стрес.

И за финал, бих искала да кажa на всички бъдещи булки от България и света: просто посетете Atelier Sposa и се доверете на екипа! Най-добрите са!”

Leave a Reply