You are currently viewing Как открих моята рокля?

Как открих моята рокля?

Днес Ви представяме разказа на Мила Вълева как откри нейната “WOW“ рокля.

“Още помня първата ми среща със Соня – тoку-що бях получила мечтания годежен пръстен от моя дългогодишен приятел и настоящ съпруг Павел. С майка ми посетихме сватбеното изложение, организирано от Black Sea Rama, макар по това време да нямахме още насрочена дата за сватбата – аз съм от ранно-планиращите булки. Може би защото съм доста взискателна към външния си вид и имам изключително високи изисквания, с мама решихме да  видим щанда за булчински рокли. Тогава нямах никаква идея каква рокля искам, нито бях решила дали ще я купя от България или Германия, където живеем. След кратък разговор със Соня и няколко прелистени брошури с мама се спогледахме и аз й казах: “Запази визитката, ще намеря моята булчинска рокля при тях!”

Ето, че година по-късно вече бяхме определили датата и мястото на сватбата. Имах една седмица в България и километричен списък със задачи и срещи. Разбира се, като повечето булки бях проучила две, три ателиета, където виждах потенциал да открия моята рокля. Исках да съм сигурна, че съм видяла възможно най-много варианти за моята визия за големия ден. Пробвах доста рокли и всичките бяха хубави, но никоя не беше “моята”.

В Atelier Sposa Соня и Краси ни посрещнаха с  усмивки и страхотно настроение. Обсъдихме как си представям роклята и те пoдготвиха няколко рокли, които отговаряха на критериите ми.

Облякохме първата от тях, сложихме воала и токчетата и…eто го “WOW” ефектът: сълзи в очите на майка ми, усмивки на лицата на всички. Открихме я! МОЯТА РОКЛЯ!
Павел дойде да ни вземе изключително притеснен – той знае колко съм трудна, когато стане въпрос за визия и просто не успя да повярва! Спомням си, че влязох в колата и казах: “Павчо, спокойно, сватба ще има, поръчах рокля!” 😀

А за самия ден… мисля, че снимките говорят сами: беше сватбата на мечтите ни!

20160612_WED_MilaPavel-200[2]20160612_WED_MilaPavel-926[4] 20160612_WED_MilaPavel-966[3] 20160612_WED_MilaPavel-1047[3] 20160612_WED_MilaPavel-1098[2] 20160612_WED_MilaPavel-1031[3]

Специални благодарности на сватбена агенция “Елемент”, на невероятния екип на Black Sea Rama и виртуозите Яна и Сашо, които уловиха всички специални мигове от този незабравим ден!

И разбира се, огромно “Благодаря!” на Соня и Краси, че ми помогнаха да открия перфектната за мен рокля и че топло приеха всичките ми сълзи – къде от радост, къде от предсватбен стрес.

И за финал, бих искала да кажa на всички бъдещи булки от България и света: просто посетете Atelier Sposa и се доверете на екипа! Най-добрите са!”