You are currently viewing Лицата на ATELIER SPOSA

Лицата на ATELIER SPOSA

В новата поредица в нашия блог, „Лицата на ATELIER SPOSA”, ще ви запознаем с дамите, които са верни наши посланички от самото създаване на модния център и представят роклите ни по света и у нас, всяка по своя неповторим и неподражаем начин.

Започваме с Анахид Ангътян,  дамата, която избира отново и отново ATELIER SPOSA за всеки свой повод.

MIM_0021
Ето какво ни споделя тя: „През последните десет години съм имала удоволствието да нося рокли на всички марки, предлагани в бутик ATELIER SPOSA. Благодарение на широкия ми приятелски кръг, съм била гост на многобройни сватби, а и два пъти съм кумувала, и винаги е имало рокля, която да ме очаква, да ми намигне и да ми позволи да й вдъхна живот!”

IMG_7147

DSC04429

IMG_20130721_18522320131013_155756
„И за личните празници съм избирала ATELIER SPOSA – носих рокля, изработена специално за мен в деня на моя годеж, а също и когато кръщавахме сина ни.”

_DSC8895

„Специална се чувствах и на сватбата на моя брат – в дълга бална рокля, отново създадена за мен.”

1

„С годините стилът ми на обличане и това, което харесвам, неминуемо се мени, но винаги успявам да открия моята рокля сред разнообразието, което бутикът предлага. Благодаря им от сърце за това, че ме карат да се чувствам красива жена, но най-вече себе си!”

IMG_9696

И наистина е така – сякаш всяка нова рокля те приканва да отвориш една въображаема врата и те въвлича в цветен, различен и празничен свят – да живееш като на кино, да бъдеш филмова звезда, да празнуваш живота, красотата, женствеността и да се радваш на всеки споделен миг!
Пожелаваме на всички вас, наши читатели и почитатели, да не спирате да имате щастливи поводи и да блестите в нашите рокли! Животът е празник, наслаждавайте му се!

IMG_0009

Снимки: Милена Великова
Димитър Розов,
Ивайло Костадинов,
Милен Леземанн
и личен архив