divider

Modern Decadance

Voilà

Couture Collection “Voila” e ново виждане за цветове, материи и съчетания, нов мироглед подчертаващ смелите и изненадващи решения. Тенденции, които Atelier Sposa следва, създавайки красота и елегантност с неповторим почерк.

Mystique

Couture Collection “Mystique” ви потапя в свят на границата между приказка и реалност, мистичност и действителност. Тя е вълшебна среща между женската красота и нейната загадъчност. Вплетена в символиката на вечната природа, жената в нашия приказен свят се впуска в пътешествие на себеоткриване чрез своите корени.

LORA AND THE CITY

Това е колекция от рокли в набиращият популярност Street Style. Създаването й е продиктувано от желанието на много дами да притежават рокли в гардероба си, с които да бъдат елегантни всеки ден!

Моделите са подходящи за активно ежедневие, клубни партита, срещи с приятели или романтични вечери.

ALICE

Колекция ‘ALICE’ е вдъхновена от книгата „Алиса в страната на чудесата“, която ни кара да вярваме в чудеса. А те са навсякъде и ние самите сме едно от тях.

Чрез тази колекция ви пренасяме в нейния приказен, красив и може би, малко по-добър свят!

BUTTERFLY

Колекция „Butterfly“ е съчетала разнообразие от модели, всеки от тях подходящ за официален повод, в който да сте неотразими. Моделите следват актуалните тенденции, които в същото време са неподвластни на времето класики.Защото : „ Разликата между стила и модата е качеството!“
Джорджо Армани

ЕДНА НОЩ В ОПЕРАТА​

Модата и театърът са дълбоко свързани, за това избрахме за декор на своята колекция храмът на Мелпомена.„Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея – влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли…“
Уилям Шекспир