You are currently viewing Party Time!

Party Time!

Вече е факт най-новата фотосесия на официални рокли с марка HOLIDAY SONA.

Тя би била невъзможна без екипа от професионалисти, който за пореден път доказа, че и в България се реализират успешни проекти. Макар всеки от участниците да е изявено име с множество ангажименти, дисциплината и професионалното отношение направиха заснемането истинско удоволствие.

Насладете се на новата колекция!

C1613

C1607

C1612

C1610

C1601

IMG_2272

C1608

IMG_2331

C 1609C1611

C1604

C1616

C1615

Нека ви представим кой стои зад тези кадри:

Маноела Иванова –за поредна година лице на колекциите на HOLIDAY SONA. Тя е едно от най-магнетичните лица на българската мода, реализирала запомнящи се фотосесии. Нейни снимки красят кориците на най-известните модни списания като AMICA, O.K., Harper’s Bazaar и др. Програмата й е запълнена от участия в Турция, Франция и много други страни. Участва в рекламни клипове на известни оператори и модни марки.

Костадин Кръстев-Коко, наричан още „Фотографът на звездите”. Той е най-переспективният български фотограф. Правил е фотосесии за издания като GRAZIA,О.K., Хай клуб, Блясък, Мода и др. Снимал е звезди като Лили Иванова, Алекс Раева, Вики от Мастило,Теди Кацарова и още много други. Съвсем заслужено получи приза „Златната игла” в категория „Моден фотограф на годината”. Последната му голяма изява е фотоизложбата му в Берлин „21 секунди”.

Прическите на Маноела са дело на Красимира Съботинова , собственик на фризьорски салон Studio K. Тя е член на българската секция Сдружение „Френска висша мода във фризьорството”. Също така е колаборатор на L’oreal за България. Като творец и професионалист, тя е участник, съдия и водещ обучения на марката.

Кристина Славова е утвърдено име за професионален грим не само в родния си град Варна, но и в цялата страна. Многобройни са марките и звездите, които се доверяват на Крис и екипа на нейното Mascara Make-up Studio.

Благодарим за вашия професионализъм!